Tompoucen per stuk

€ 3
80

Bladerdeeg met gele room en slagroom.
DIT PRODUCT IS ONGESCHIKT VOOR VERZENDING PER POST!
LET WEL: dit product is uitsluitend dagvers te gebruiken. De volgende dag is de bladerdeeg niet meer knapperig!

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Soja Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 1 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...