Gender Reveal Bol van chocolade

€ 45.-

Plannen voor een gender reveal momentje?

...Een magisch moment, een moment dat overspoeld wordt met emotie en vreugde,
een moment om te koesteren en te delen met dierbaren. Het is een moment dat, net als de chocolade, smelt in de mond. Deze bol van chocolade, speciaal gecreëerd voor deze gelegenheid, draagt een geheim - het geslacht van een verwacht kind.

Bij de bol wordt een klein hamertje bijgeleverd, het werktuig dat het geheim van de bol zal onthullen. Het is een bijzonder moment in het leven van elke ouder, het moment waarop het hamertje de chocoladebol raakt. Met een zachte tik breekt de bol open, verspreidt een golf van zoetheid in de vorm van kleine chocolaatjes voorzien van roze of blauwe muisjes,
en laat het hartvullend nieuws los - het is een jongen, of het is een meisje.

Dit product is NIET geschikt voor verzending per post.

Kies bij het bestellen voor de optie: gevuld met blauwe of roze chocolaatjes.

Variatie
Aantal
Voeg toe aan winkelmand
Dit product dient minimaal 1 dagen van tevoren besteld te worden!

Productspecificatie

In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

Gluten Melk Noten Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 24 dag(en).
Bewaartemperatuur: 15 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...

Sweet Table-taart+SweetT.assortiment

Sweet Table-taart+SweetT.assortiment

Bruiloft, Babyshower of een gezellig Feestje? Een Sweet Table - ook wel bekend als desserttafel -is een mooie, feestelijke tafel vol zoete lekkernijen die vaak worden geserveerd bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes en babyshowers. Het aanbod kan bestaan uit cakes, taarten, koekjes, macarons, chocolade, en nog meer zoete lekkernijen. Een Sweet Table wordt vaak opgeluisterd met bloemen, ballonnen, banners, en andere decoratieve items die passen bij het thema van het evenement. Het idee achter deze smakelijke tafel is dat uw gasten zelf kunnen kiezen welke lekkernijen zij willen proeven en kunnen genieten van een brede waaier aan zoete hapjes. Ons assortiment is speciaal samengesteld voor circa 35 personen en omvat onder andere de heerlijke Petit Francaises, My Wife's Favorite, de American Browniecake, Bonjourtruffels, Carre Florentines, sortering heerlijke macarons en een feestelijke Sweet Table-taart. Een Sweet Table is een presentatie op verschillende plateaus met allerlei zoetigheden fraai gepresenteerd. Hiervoor kunnen wij de zoete lekkernijen maken. De invulling van dit Sweet Table assortiment bestaat uit: 2x Petit Francaises (10 losse stuks), 1x My wife's favorite (12 losse stuks), 1x American Browniecake, 2x Bonjourtruffels (32 stuks), 1x Carre Florentines (20 losse stuks), 3x macarons assortiment (24 stuks, wisselende samenstelling), 1x sweet table taart (14 pers.) (=circa 112 hapjes + taart 12-14personen) Let wel: Wij zorgen NIET voor het bezorgen, uitserveren of het opmaken van de tafel zelf.
219
40