Banketletter S

€ 23
60

Met roomboter vervaardigde banketletter S, gevuld met heerlijke amandelspijs

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Met roomboter vervaardigde banketletter S, gevuld met heerlijke amandelspijs
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 18 °C

Probeer ook eens deze producten
van Patisserie De Rouw...