Productspecificatie

Productnaam
Saucijzenbroodje
Productinformatie
BEWAARVOORSCHRIFT: Mits bewaard in de diepvries onder -18°C, houdbaar tot...zie onderaan op dit etiket. Na ontdooing niet opnieuw invriezen. VERS of ONTDOOID product in koelkast maximaal 24 uur houdbaar. Verwarmen: product eerst ontdooien daarna in de
voorverwarmde oven bij 150°C circa 5 minuten verwarmen
In de productieruimte van patisserie de Rouw wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, spelt), noten (amandel, cashewnoot, hazelnoot, walnoot, pecannoot) soja, lupine, sesamzaad en
sulfiet. De aanwezigheid van de betreffende allergenen in de producten is hierdoor niet uit te sluiten. Een consument die een allergeenvrij dieet heeft kan de producten van patisserie de Rouw niet consumeren.
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediënten: varkensvlees, TARWEbloem, roomboter(MELK), EI, water, zout, , E202, E3200, e472e, E920, gehydrolyseerd plantaardige eiwitten, gemoute tarwevlokken, GERSTemoutextract, GERSTevlokken, gist, glucose-fructosestroop, HAVERvlokken, LUPINEmeel, Mononatriumglutaminaat E621, Natriuminosinaat E631, paprika, Plantaardig Vet(plantaardig vet), Rijsmiddel(E500, E501), rijstebloem, ROGGEbloem, SELDERIJ, suiker, TARWE-eiwit, TARWEzetmeel, ui, veldbonenmeel, vitamine C, Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Melk, Lupine, Ei, Gerst, Rogge, Haver, Selderij
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 876 KJ
Energie KCal 209.23 KCal
Eiwit 3.5 g    
Koolhydraten 14 g    
   - Suikers 0.5 g    
Vetten 15 g    
   - Verzadigd 10 g    
Voedingsvezels 0.5 g    
Zout 0.65 g